Un eveniment creat doar pentra ea, gingasa creatie a universului, FEMEIA!

Bună dimineața, buna ziua, buna seara, draga femeie! Azi cat timp ti-ai acordat? Asa-i ca sunt zile cand uiti de tine? Nu-i problemă, pe 7 martie, vei fi in centrul atentiei, pune cel mai strălucitor echipament pe tine și vino sa alergi cu noi la Garboavele Trail Run Martisor. Vrem sa continuam tradiția celebrării femeii și-n acest an, vrem sa fim primii care te răsfățăm cu o alergare de suflet, cu un mărțișor fain, cu o îmbrățișare calda, si cu un sincer “Bravo, esti cea mai tare!”. O zi specială pentru sufletul special din tine, asa ca pregătește – te, înscrie-te si vino la noi, cu noi. Iti oferim cărări “apetisante”, hidratare cu ceaiuri și arome tentante, parfum efervescent de sărbătoare și, bineînțeles, fotografii cu multă culoare.
Primăvara începe cu tine, începe cu Garboavele Trail Run Martisor.
Fii parte din sărbătoare, duminică 7 martie, ora 10.00 (Startul propriu zis) in spatiul destinat gratarelor din fata Complexului de agrement Deliria Aqua Park.
Dragi domni si cavaleri, pentru ca stim cat de mult va doriti ca sexul frumos , ambitios si grijuliu, sa aiba o zi speciala, avem rugamintea ca macar pe 7 martie sa lasati femeile sa fie personajele principale.
Aveti posibilitatea sa alergati alaturi de ele in orice alta zi, dar NU pe 7 martie. De pe margine veti reusi sa le incurajati perfect.
Sa ne vedem sanatosi si bucurosi!

Cursa va fi formata din 2 ture:
👉 scurta de 5 km
👉 lunga de 10 km
👉 Diferenta mica de nivel
👉 Teren: un mixt intre asfalt si pamant.
Vremea inca nu o stim, dar sufletele voastre vor atrage doar soare si voie buna!
👉 Participarea este gratuita pentru toate doamnele si domnisoarele! 

Pentru alte detalii si pentru a fi la curent cu tot ce implica evenimentul, accesati pagina de facebook: