Totul a inceput cu o idee si apoi cu cateva telefoane catre oamenii care iubesc sportul si actiunile ce indeamna populatia la miscare si socializare.
Era vara anului 2019, mai exact undeva prin august cand proiectul pilot ce avea sa aiba loc pe 03.11.2019, incepea sa ia forma si sa se concretizeze prin punerea pe hartie a ideilor ce conduceau la un concurs nou de alergare in Padurea Garboavele, din Galati.
Totul era specific iubitorilor de natura, sport si socializare, 14 km preasarati cu zambete, culori ale aleilor tomnatice si nelipsitul covor de frunze.
O echipa cu vise si determinata sa ofere o experienta de neuitat am adaugat si ingredientele perfecte: siguranta ca noi vom fi acolo sa incurajam, sa oferim sustinere, sa imortalizam momentele in care concurentul si prietenul nostru se va simti bine, in largul lui in inima naturii, printre copaci ale caror culori par desprinse din carti.
Si, stiti ce? Da, am promis medalii si podium, pentru ca noi stim cat conteaza sa iti fie recunoscut efortul.
Ne-am tinut de promisiuni, am oferit cele mai unice medalii, trofee si premii pentru cei mai rapizi dintre alergatorii nostrii.
Povestea nu se termina, ne-am facut prieteni, iar concurentii au fost multumiti, acesta a fost premiul nostru, vrem sa continuam sa scriem pagini pline de culoare alaturi de voi, concurenti, alergatori, prieteni.
Noua ne-a placut sa facem parte din activitatile voastre de pe 03.11.2019, daca si tu ai ramas cu o amintire placuta, atunci urmareste-ne in continuare, pentru ca ne-am propus un alt capitol al acestei povesti: 31.10.2020.
Planurile sunt facute, te asteptam sa alergam impreuna!