O echipa solida de specialisti in constructii si instalatiii, ce vor realiza proiectele dumneavoastra la cele mai inalte standarde.

Misiunea SC CITADINA 98 SA este de a se afirma ca partener loial si ferm, capabil să satisfacă nevoile specifice ale clienţilor şi de a-şi imbunătăţi constant poziţia atât pe plan local, cât şi naţional. 

 Viziunea SC CITADINA 98 SA are la bază dorinţa noastră de realizare a unor proiecte complexe prin metode inovative, din punct de vedere tehnologic și financiar, 

luând în calcul responsabilitățile pentru mediu și dezvoltarea durabilă. 

 Unic in Galati, vine cu servicii inovative, non invazive de crioterapie, bazate pe mecanisme de autoreglare si echilibrare ale corpului.

Aqua Magica este apa plata de izvor de cea mai buna calitate, din sursa montana, captata din inima muntilor Bucegi.

Produsul nostru principal este Aqua Magica 19L in recipient returnabil de policarbonat.

Produsele Aqua Magica le puteti gasi in toate magazinele Selgros din tara.

Suntem o firma tanara dar cu 27 de ani experienta in domeniul Utilajelor pentru Constructii dobandita atat in tara cat si in strainatate.

Asiguram consultanta tehnica specializata, astfel sa putem ajuta clientii nostri sa faca o alegere corecta in privinta produselor pe care le comercializam.

Totodata, asiguram servicii de consultanta pe Masini de Ridicat, inclusiv RSVTI acolo unde este cazul.

Suntem pregatiti de serviciii “After sales “, service/reparatii/piese de schimb la toate produsele comercializate, dar nu ne oprim aici, in functie de cerinte putem asigura service/reparatii/piese de schimb pentru utilaje de constructii, indiferent de marca sau model.

În mai mult de 25 ani de proiectare și producție am câștigat o vastă experiență în realizarea unei palete largi de produse conforme cu cerințele și necesitățile specifice fiecărui client ce a apelat la serviciile noastre.

În toți acești ani, POLIPROD SERV a reușit să pătrundă în topul companiilor de creație și producție publicitară din zona Galați și Brăila prin numărul din ce in ce mai mare de colaboratori, atât persoane juridice cât și persoane fizice.

Crama Gîrboiu este o afacere de familie înființată în anul 2005.
Suprafața viticolă acoperă aproximativ 170 de hectare și se află în arealul viticol Cotești, care este caracterizat prin condiții climatice deosebit de favorabile și un sol bogat în minerale – unic în partea de sud-est a României.
Suntem doi tineri, Tomas și Martin, foști colegi la Universitatea de Științe Economie din Praga. La scurt timp după absolvire, am venit cu ideea creării unui proiect unic pe piața din Cehia și care dorea să aducă beneficii adevărate clienților săi.
În prezent, există multe proiectele promițătoare, cu oameni entuziaști în prim-plan și oportunități solide pentru a reuși, cu investitori care vor deveni acționari în afacerea emergentă. Am refuzat. Dorim să construim noi singuri o afacere de la zero, în ritmul nostru. De aceea, finanțarea se realizează din surse proprii sau familiale. De la lansare, în 2010, până în prezent, suntem implicați personal în aproape toate activitățile din companie, tocmai pentru a ne asigura de satisfacția clienților noștri.

Suntem o mică brutarie din Galati. Suntem pasionati de ceea ce facem si facem bine. Avem cateva sortimente de pâine artizanală extrem de delicioasă pentru toți gurmanzii și nu numai. Marjăm pe calitate și nu pre cantitate!

E adevarat ca nu avem nevoie de macarale, schele, utilaje de mica mecanizare pentru organizarea concursului nostru favorit de alergare de anul acesta #GarboaveleTrailRun.
Insa atunci cand i-am solicitat, au spus DA! Ei sunt #ConcretConsulting, dealeri autorizati Italia Star si Makita, un partener de baza si de incredere! Firma lor vinde si inchiriaza macarale, schele, utilaje de mica mecanizare, generatoare etc., astfel incat sa fie cat mai aproape de clientii lor. Utilajele sunt noi, asigurand service sau inlocuire rapida in cazul defectiunilor aparute in exploatare. La cererea clientilor pot inchiria si alte utilaje din oferta de vanzari. Ii gasiti in Braila, pe Soseaua Buzaului nr. 123.

Sunt pasionati de pixeli si culoare, rezolutie si produsul final, adica o fotografie care sa exprime naturaletea si trairile de fractiuni de secunde.

35media.ro

stie cum sa “rapeasca” clipe si sa le transforme in povesti pentru eternitate.

Pasiunea pentru fotografie si natura i-a facut pe cei din echipa

35media.ro, sa spune prezent invitatiei noastre la Garboavele Trail Run.
Multumim si abia asteptam sa ne dezvaluiti viziunea asupra celei de a doua editii a concursului Garboavele Trail Run!
“Mens sana in corpore sano” un celebru dicton latin dupa care se ghideaza, si pe care vor sa-l indeplineasca ca si misiune principala in orice activitate pe care o intreprind, o echipa care considera ca valorile dupa care isi ghideaza activitatea sunt cele importane pentru a reusi.
Si da ne mandrim sa avem astfel de parteneri, si le multumim celor de la #MausBike ca sunt dispusi de fiecare data sa sara in ajutorul celor care considera ca sportul trebuie promovat.
Echipa Maus Bike Galati si-a propus ca pe primul plan in toata activitatea desfasurata sa puna: oamenii, mediul, calitatea, comunitatea, onestitatea, corectitudinea si nu numai, si de aceea atunci cand vei intra in magazinul @Mausbike-Service si biciclete Galati veti fi intampinati de o echipa pasionata, profesionista si bine pregatita, care te va ajuta atat cu informatii dintre cele mai diversificate din domeniul ciclismului cat si cu reparatii ale bicicletelor de orice fel.
Fie ca vrei sa iti alegi bicicleta cea mai potrivita pentru tine sau ai nevoie de diverse informatii tehnice, prin experienta acumulata de-a lungul multor ani, te pot indruma sa faci alegerea perfecta.
Multumim #MausBike-ServicesibicicleteGalati ca sunteti alaturi ca si parteneri si sprijin principal in organizarea si desfasurarea cat mai buna a evenimentului dedicat tuturor iubitorilor de sport si alergare.
Unde stocam de cele mai multe ori amintirile? In inima, in suflet si in minte, dar tinand cont ca anii trec si amintitrile sunt din ce in ce mai multe alegem sa stocam anumite imagini extern, prin poze, picturi si poate randuri care sa exprime cat mai in amanunt trairile si detaliile. Multumim noii tehnologii care ne este mereu la indemana si ne permite sa imortalizam momente, clipe si detalii, dar nu e acelas lucru cu o viziune artistica, un ochi format, o persoana dedicata!
Cu siguranta cu totii avem acel prieten care iubeste sa imortalizeze momente si are o viziune proprie, un astfel de prieten avem si noi, Bălănescu Dorin.
Cine este Bălănescu Dorin? Ochiul creativ, iubitorul de natura si frumos, prietenul culorilor naturale si al amintirilor cu amprenta personala, unica.
Dar de ce sa omitem noi ceva, cand puteti chiar sa faceti cunostinta cu el sii viziunea lui!?
Multumim creator de amintiri reale!