“Mens sana in corpore sano” un celebru dicton latin dupa care se ghideaza, si pe care vor sa-l indeplineasca ca si misiune principala in orice activitate pe care o intreprind, o echipa care considera ca valorile dupa care isi ghideaza activitatea sunt cele importane pentru a reusi.
Si da ne mandrim sa avem astfel de parteneri, si le multumim celor de la #MausBike ca sunt dispusi de fiecare data sa sara in ajutorul celor care considera ca sportul trebuie promovat.
Echipa Maus Bike Galati si-a propus ca pe primul plan in toata activitatea desfasurata sa puna: oamenii, mediul, calitatea, comunitatea, onestitatea, corectitudinea si nu numai, si de aceea atunci cand vei intra in magazinul @Mausbike-Service si biciclete Galati veti fi intampinati de o echipa pasionata, profesionista si bine pregatita, care te va ajuta atat cu informatii dintre cele mai diversificate din domeniul ciclismului cat si cu reparatii ale bicicletelor de orice fel.
Fie ca vrei sa iti alegi bicicleta cea mai potrivita pentru tine sau ai nevoie de diverse informatii tehnice, prin experienta acumulata de-a lungul multor ani, te pot indruma sa faci alegerea perfecta.
Multumim #MausBike-ServicesibicicleteGalati ca sunteti alaturi ca si parteneri si sprijin principal in organizarea si desfasurarea cat mai buna a evenimentului dedicat tuturor iubitorilor de sport si alergare.

CRIOMEC SA – activează din 1994 în peisajul românesc al producției și serviciilor industriale, cu aplicabilitate în domeniile: petrochimiei, gaze tehnice, criogeniei, metalurgiei, termoenergetică, echipamente dinamice.

Ca antreprenor general, CRIOMEC poate realiza proiecte industriale complexe, oferind soluții integrate care încep cu serviciile de: proiectare, procurare, execuție și montaj, punere în funcțiune și mentenanță, pentru toate disciplinele tehnice implicate: construcții civile, instalații tehnologice, echipamente dinamice, instalații electrice și de automatizări.

Stim cat de mult va plac dulciurile, produsele de patiserie bine facute, painea calda cea de toate zilele, de aceea am atras alaturi de noi pe cei de la Brutaria Domneasca.

O brutarie care se respecte si bineinteles isi respecta clientii pentru care coace zilnic diverse produse fara adaosuri sau alte substante artificiale, dar cu un gust si o aroma de neuitat.

Cei de la @BrutariaDomneasca cunosc calitatea lucrului bine facut la care se intoarce si cel mai pretentios client, de aceea au acceptat sa vina alaturi de noi pentru a ne ajuta in a va oferi voua, participantii la Garboavele Trail Run experienta care va va adduce inapoi si la urmatoarele editii.

Nu uitati: la o cafea buna merge ceva si mai bun de la Brutaria Domneasca!

Multumim Brutaria Domneasca!

Aqua Magica este apa plata de izvor de cea mai buna calitate, din sursa montana, captata din inima muntilor Bucegi.

Produsul nostru principal este Aqua Magica 19L in recipient returnabil de policarbonat.

Produsele Aqua Magica le puteti gasi in toate magazinele Selgros din tara.

O echipa solida de specialisti in constructii si instalatiii, ce vor realiza proiectele dumneavoastra la cele mai inalte standarde.

Crama Gîrboiu este o afacere de familie înființată în anul 2005.

Suprafața viticolă acoperă aproximativ 170 de hectare și se află în arealul viticol Cotești, care este caracterizat prin condiții climatice deosebit de favorabile și un sol bogat în minerale – unic în partea de sud-est a României.

Suntem o firma tanara dar cu 30 de ani experienta in domeniul Utilajelor pentru Constructii dobandita atat in tara cat si in strainatate.

Comercializam doar produse PROFESIONALE.

Asiguram consultanta tehnica specializata, astfel sa putem ajuta clientii nostri sa faca o alegere corecta in privinta produselor pe care le comercializam.

Suntem pregatiti pentru serviciii „After sales „, service/reparatii/piese de schimb la toate produsele comercializate, dar nu ne oprim aici, in functie de cerinte putem asigura service/reparatii/piese de schimb pentru utilaje de constructii, indiferent de marca sau model.

Alltime Bistro înseamnă plăcerea de a găti mâncare cu gust, înseamnă ingrediente proaspete, alese cu grijă de la furnizorii noștri și combinate pentru ca experienta ta culinară să fie specială.

Dar Alltime mai înseamnă și energie, dragoste de bucătărie și bucuria de a te face pe tine să te simți extraordinar, iar clipele petrecute la noi alături de prieteni dragi să fie memorabile.

Te așteptăm cu drag, să te impresionăm!